Haar energie en handen doen wonderen

Wat ben ik blij dat ik deze geweldige vrouw een aantal jaren geleden heb gevonden. Na jaren kampen met donkere pigmentatie onder mijn ogen, ben ik de Me-line gezichtsbehandeling aangegaan. Silvana stelde me erg gerust over de behandeling en gaf mij ook duidelijke instructie over het gebruik van de Me-line productenlijn bij deze behandeling. Ze staat altijd klaar voor vragen en problemen, denkt mee en is erg goed in haar vak. Tevens geeft ze goed advies en is eerlijk over de mogelijkheden van je huid. Haar energie en handen doen wonderen. Het resultaat van mijn huid mag er dan ook wezen. I am a very happy woman! Dank je wel Silvana!

Perfect

dankzij sylvana, heb ik weer mooie gelakte gel nagels, zit er naar 3 weken nog perfect op super bedankt

Ontspannend!

Heb echt een ontspannende treatment gehad vandaag samen met mijn dochter. Behandeling kompleet met wenkbrauwen verven epileren harsen bio-active treatment glycolic treatment Dankjewel Sylvana, het voelt heerlijk aan en ik ben heel tevreden.

Klantvriendelijk!

Ik heb een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling gekregen bij Skin&Senses! Ze stelde me goed op me gemak en wist uitgebreid te vertellen over de vele mogelijkheden die je ook als man kan gebruiken om je gezicht in optimale conditie te krijgen en te houden! Klantvriendelijk staat hier hoog in het vaandel en ik ga zeker terug!

Geweldige behandeling

Na een bezoek aan Silvana weer helemaal klaar voor vakantie. Geweldige pedicure behandeling gehad en na gezichtsbehandeling weer helemaal het ventje 🙂

Awesome!

Awesome!!!!! Sylvana is wonderful. She really does a great job! Skin products are excellent!