Geef jij je voeten de aandacht en verzorging die ze verdienen?

We besteden veel aandacht en verzorging aan onze huid en gezichtsverzorging. Vaak geven we echter niet dezelfde aandacht aan onze voeten terwijl ze die wel verdienen. Onze voeten worden door velen overgeslagen ondanks dat ze dagelijks behoorlijk belast worden. Dat is jammer, want met een goede voetverzorging voelen je voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit.

Wat is het belang van regelmatig een goede pedicure?

Vaak zie je dat pas als er iets aan de voeten pijnlijk wordt, branderig voelt of steekt, we ons bewust zijn van onze voeten. Likdoorns, overtollig eelt of ingroeiende nagels kunnen voor veel pijn en ongemak zorgen. Bij pijnlijke en vermoeide voeten zult u ongemerkt een andere houding aannemen die vervolgens weer kan lijden tot problemen in diverse gewrichten en lichaamsdelen. Een regelmatige pedicurebehandeling is dan ook geen overbodige luxe en kan het moeilijkheden helpen voorkomen.

Verwen je voeten!

Je hebt niet altijd een directe aanleiding nodig om bij een pedicure langs te gaan. Ontspanning en plezier zijn reden genoeg. Je voeten krijgen in jouw leven immers heel wat te verduren en zijn de extra aandacht meer dan waard. Verwen je voeten af en toe met een luxe behandeling bij de professionele pedicure. Een pedicurebehandeling is bovendien ook ontspannend en aangenaam. Lekker een uurtje verzorgd en verwend worden en even aan niets hoeven denken!

Gelpolish

Gel polish een mooie nagelversteviging! Enkele weken lang glanzende, stevige nagels. Met de Gel polish wordt de eigen vingernagel verstevigd en desgewenst gelakt in een kleur. De Gel polish wordt dun aangebracht en daarna met een speciale LED lamp uitgehard. Uw nagels zijn hierna gelijk droog!

  • Uitermate stevige nagels met een fantastische glans
  • De gel blijft minimaal 3 weken zitten
  • Gellak is binnen 30 minuten klaar

Contact opnemen

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op!

Contact 06 3934 7425

Pedicurebehandelingen