Wil jij ook voorgoed afrekenen met ongewenste haargroei? Maak kennis met onze revolutionaire laserontharing behandeling in Rotterdam. Bij ons ben je verzekerd van professionele zorg en de nieuwste technologie op het gebied van laserontharen.

Snelle, veilige en pijnloze behandeling

Onze behandeling is snel, veilig en vrijwel pijnloos. Met behulp van geavanceerde laserapparatuur worden de haarzakjes vernietigd, waardoor haargroei permanent wordt gestopt. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te scheren, waxen of epileren. Het aantal laser ontharingsbehandelingen varieert van persoon tot persoon en is sterk afhankelijk van de te behandelen plek.

Talloze voordelen van laserontharing

Maar dat is niet alles. Onze behandeling heeft talloze voordelen. Ten eerste bespaar je tijd en geld, omdat je geen dure scheermesjes of waxbehandelingen meer nodig hebt. Daarnaast zorgt laserontharing voor een zijdezachte huid zonder stoppels, irritaties of ingegroeide haartjes.

Langdurige resultaten en geschikt voor iedereen

Kiezen voor onze laserontharing betekent kiezen voor blijvende resultaten. Je zult versteld staan van de langdurige effecten en de verbetering van je huidtextuur. Daarnaast is onze behandeling geschikt voor alle huidtypes en lichaamsdelen, zodat je altijd kunt genieten van een haarvrije huid, waar je ook maar wilt.

Geavanceerde technologie voor optimale veiligheid

De laser richt zich specifiek op het haarzakje en niet op de omringende huid, waardoor de behandeling veiliger is. De laser gaat dieper de huid in, waardoor het haarzakje daadwerkelijk uitgeschakeld wordt.

Laser werkt selectiever voor een hogere effectiviteit

Een laserbehandeling werkt selectiever en daardoor richt de zeer hoge energie zich op het haarzakje in plaats van op de omringende huid. De professionele laserbehandeling leidt daarom tot snellere resultaten en is ook geschikt voor donkere huidtinten. Bij het gebruik van de laser zijn er minder behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Laser kan ook veilig gebruikt worden bij een donkere huidtypen. Laser is ook effectief voor witte, blonde en grijze haarkleuren.

Nazorg

Niet wrijven over de huid en rustig droogdeppen. Let op: Het behandelde gebied niet harsen of epileren tijdens de behandelkuur. Vermijd tot 48 uur na de behandeling: intensief sporten, heet douchen, sauna, zwemmen en baden.

Het is een week voor de behandeling tot 4 weken na de behandelingen niet toegestaan om de huid te harsen. Gebruik van retinol wordt afgeraden 3 dagen voorafgaand aan de behandeling

Maak vandaag nog een afspraak

Waarom zou je nog langer wachten? Maak vandaag nog een afspraak voor een laserontharing behandeling in Rotterdam en zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei. Laat ons je helpen om je mooiste zelf te zijn en vol vertrouwen in het leven te staan. Kies voor laserontharen en ontdek de kracht van een gladde en haarvrije huid.