De beste Anti-Aging methode voor het mooiste, natuurlijkste resultaat

De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Behandelingen met de Dermapen 4 zijn sneller en veiliger dan elk ander microneedling-apparaat en zorgen voor de meest optimale resultaten. Dit komt door 16 miniscule naaldjes gemaakt van chirurgisch staal die glijden soepel en snel over de huid en creëren hierdoor 1920 microkanaaltjes per seconde! Dit zorgt voor voor betere resultaten met minder pijngevoel.

Deze behandeling is zeer geschikt voor indicaties zoals acne, huidveroudering, zonschade, littekens, pigmentatie, grove porie- en huidstructuur. Uw huidconditie zal verbeteren, waardoor u een gezonde, gladde huid krijgt die mooi en jeugdigheid uitstraalt.

Tijdens een microneedling behandeling worden er op hoge snelheid micro-gaatjes in de huid gemaakt. Door deze micro-gaatjes kom het natuurlijke herstelproces op gang, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Na een microneedling behandeling met de  Dermapen 4 is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger. De Dermapen 4 is tevens als aanvulling in te zetten bij bijvoorbeeld een facial of peeling. Door de micro-gaatjes die deze behandeling creëert, worden werkzame stoffen, die gebruikt worden tijdens facials en peelings, optimaal door de huid opgenomen.