Nieuw in de salon!


Het laatste jaar hebben wij de Nimue-behandelingen in de salon met veel succes ingezet bij veel van onze cliënten die last hadden van hyperpigmentatie de afgelopen jaren, hierdoor hebben wij als resultaat depigmentatie en hele mooie huid verhelderende resultaten bereikt.

Nimue heeft nu ook na het succes van de gezichtsbehandeling een nieuwe behandeling ontwikkeld speciaal voor de ogen!

Deze behandeling is speciaal om het donkere / pigment onder de ogen aan te pakken. Dit zal voor een veel uitgeruster en frisser aangezicht zorgen.

De behandeling:

De Nimue Dark Circles-behandeling

Nadat er een huidanalyse is afgenomen en uw huid is geschikt bevonden kan de behandeling beginnen. De behandeling kan bij zowel de blanke huid als de donkere huid en heeft een blijvend egaal resultaat.

U zult na de eerste week al het resultaat zien en dit wordt elke week frisser en egaler.

De behandeling duurt in totaal ongeveer 30 minuten, Tijdens de behandeling is het normaal om een licht tintelend gevoel te voelen, maar het is comfortabel en als de behandeling is voltooid, is het tintelend gevoel al weggetrokken.

De resultaten na de behandeling worden na 6 weken beoordeeld, waarbij na verloop van tijd verdere verbeteringen worden verwacht, als de thuiszorgprotocollen gedurende de aanbevolen periode worden gevolgd.

Het product voor thuisgebruik

Het is van belang dat de oogbehandeling de dag daarna met het thuisproduct van Nimue moet worden voorgezet.

  • Reiniging van Nimue die is speciaal ontwikkeld voor dit delicate gebied.
  • De roller van Nimue Dark Circles
  • Zonnebrandcrème met minimaal 30 spf

Nimue Dark Circles is samengesteld met actieve ingrediënten zoals Kojiczuur, Gingko Biloba-extract, Tranexaminezuur en Lactobionzuur, die werken om het uiterlijk van donkere kringen te verbeteren, melanine ophopingen te verminderen en de huid te egaliseren om zo tekenen van veroudering zichtbaar te verminderen.